• Artikler
  • Miljøvennlig og vedlikeholdsfri støyskjerm med Traftech Silent

03.02.2022

Brødrene Dahl

Videoen viser montering ved nye Orkland Travpark, Fannrem, Trøndelag.

Miljøvennlig og vedlikeholdsfri Traftech Silent støyskjerm

DIGIT-entreprenører kan levereTraftech Silent støyskjerm fra Brødrene Dahl Samferdsel. Skjermene er et miljøvennlig produkt laget av resirkulert plast. Plankene er lette å montere, værbestandige og trekker ikke inn vann. I tillegg har de gode lydisolerende egenskaper, er vedlikeholdsfrie og selvrensende.

Miljøbesparende - 100% resirkulerbar

Selve skjermen er laget av resirkulert plast. For å sette miljøgevinsten i perspektiv så vil en meter plank tilsvare 210 plastflasker, 815 plastposer eller 1050 yougurtbeger. Med 1 tonn plastplank sparer man da miljøet for 1,66 tonn CO2, 98 m kJ ernergi, 262 liter olje og 23 m3 volum med søppel.
Aluminiumsrammene kan også leveres med resirkulert aluminium for en løsning der alle komponenter er fra resirkulerte materialer.

Stabil og vedlikeholdsfri

Støyskjermen er skal vare mellom 60-100 år og er helt vedlikeholdsfri. Den skal aldri vaskes og eller beises. Skjermen kan leveres i 4 forskjellige farger og kan beplantes slik at den forsvinner inn i terrenget. Traftech Silent er designet for å takle alle forhold uten dyre spesialløsninger. I tillegg til gode lydisolerende egenskaper (opptil 33 desibel) takler skjermen alle krav til brøyt- og vindlast. Brødrene Dahl kan hjelpe beregne hver vegg optimalt etter kravene i EN1794.
Ta kontakt med oss i BD Samferdsel for å få en gjennomgang av ditt prosjekt.

Siste nytt fra Brødrene Dahl