• Artikler
  • Miljøvennlig og vedlikeholdsfri støyskjerm med Traftech Silent

Støyskjermen Traftech Silent er miljøvennlig og vedlikeholdsfri

DIGIT-medlemmer kan levere Traftech Silent støyskjerm fra Brødrene Dahl Samferdsel. Støyskjermene er miljøvennlige og laget av resirkulert plast. Plankene er lette å montere, værbestandige og trekker ikke inn vann. I tillegg har de gode lydisolerende egenskaper, er vedlikeholdsfrie og selvrensende.

Videoen viser montering ved nye Orkland Travpark, Fannrem, Trøndelag.

Miljøvennlig og vedlikeholdsfri Traftech Silent støyskjerm

DIGIT-entreprenører kan levereTraftech Silent støyskjerm fra Brødrene Dahl Samferdsel. Skjermene er et miljøvennlig produkt laget av resirkulert plast. Plankene er lette å montere, værbestandige og trekker ikke inn vann. I tillegg har de gode lydisolerende egenskaper, er vedlikeholdsfrie og selvrensende.

Miljøbesparende - 100% resirkulerbar

Selve skjermen er laget av resirkulert plast. For å sette miljøgevinsten i perspektiv så vil en meter plank tilsvare 210 plastflasker, 815 plastposer eller 1050 yougurtbeger. Med 1 tonn plastplank sparer man da miljøet for 1,66 tonn CO2, 98 m kJ ernergi, 262 liter olje og 23 m3 volum med søppel.
Aluminiumsrammene kan også leveres med resirkulert aluminium for en løsning der alle komponenter er fra resirkulerte materialer.

Stabil og vedlikeholdsfri

Støyskjermen er skal vare mellom 60-100 år og er helt vedlikeholdsfri. Den skal aldri vaskes og eller beises. Skjermen kan leveres i 4 forskjellige farger og kan beplantes slik at den forsvinner inn i terrenget. Traftech Silent er designet for å takle alle forhold uten dyre spesialløsninger. I tillegg til gode lydisolerende egenskaper (opptil 33 desibel) takler skjermen alle krav til brøyt- og vindlast. Brødrene Dahl kan hjelpe beregne hver vegg optimalt etter kravene i EN1794.
Ta kontakt med oss i BD Samferdsel for å få en gjennomgang av ditt prosjekt.
03.02.2022
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Få mer ut av eiendommen din med en støttemur
14.06.22
Artikler
Få mer ut av eiendommen din med en støttemur
Tradisjonelt bygges støttekonstruksjoner i armert betong eller med tunge stein-/betongblokker. Visste du at du også kan bruke jorden selv som bygningsmateriale? Har du oversikt over hvilke regler som gjelder?
Les mer
Innlagt vann på hytta
07.06.22
Artikler
Innlagt vann på hytta
Ønsker du innlagt vann på hytta, men har ikke mulighet til å koble deg på det kommunale vann- og avløpsnettet? Da kan grunnvann fra brønn være løsningen.
Les mer
DIGIT vil bli mer synlige
07.02.22
Artikler
DIGIT vil bli mer synlige
DIGIT hjelper anleggsentreprenører å holde redskapen mest mulig i gang og kommer nå i ny drakt for å synliggjøre dette enda bedre.
Les mer
Prefabrikkerte vannkummer på 1-2-3. Effektivt og sikkert!
17.01.22
Artikler
Prefabrikkerte vannkummer på 1-2-3. Effektivt og sikkert!
Fra vår produksjon i Holmestrand produserer vi ferdige vannkummer i plast og betong – klar til montering i grøft.
Les mer